Facebook lanserar “något fantastiskt” nästa vecka

Facebook logo

Facebook-logotypGoogle+ lanserades tidigare denna vecka och med det kom ett ganska stort surr. Sedan dess har människor väntat på att få inbjudningar till det helt nya sociala nätverket – det ser ut som att alla vill ha ett enklare sätt att hålla sina sociala liv online och privata samtidigt. Och allt detta har Facebook hållit ganska tyst om ankomsten av en ny motståndare utan nyheter om svar eller reaktion på Googles sociala nätverk.

Enligt rapporter online kommer inte Facebook att vara tyst länge. Mark Zuckerberg berättade nyligen för en grupp reportrar att Facebook kommer att lansera “något fantastiskt” nästa vecka. Förutom det avslöjades inga andra detaljer, så det kan vara någon gissning på vad det kan vara.

Spekulationer pekar mot en helt ny iPad / iPhone-app, medan andra säger att det kan vara appen för fotodelning som läcktes för inte så länge sedan. Jag säger, hur är det med att få Android-appen fixad och snabba upp innan du börjar på något nytt? Håll dig uppdaterad och vi håller dig uppdaterad om lanseringen av vad som helst som är “fantastiskt”.

Filed in Web. Läs mer om Facebook och Launch.