Facebook Mobile Webs meddelanden i appen kan avbrytas snart

Facebook Mobile Webs meddelanden i appen kan avbrytas snart

fb messenger webFör ett par år sedan tog Facebook bort meddelandefunktionen i appen i sin mobilapp, vilket tvingade användarna att ladda ner sin fristående Messenger-app för att fortsätta chatta med sina vänner. Detta gällde dock inte den mobila webbversionen av Facebook som kunde nås från webbläsare.

Facebook har försökt få användare att ladda ner Messenger-appen, men har för det mesta ändå gjort det möjligt för dem att fortsätta chatta med varandra via webbgränssnittet. Det ser dock ut som Facebooks ansträngningar börjar bli mer aggressiva som du kan se i skärmdumpen ovan som visar att användare nu måste ladda ner appen för att chatta med sina vänner.

Enligt meddelandet står det: “Snart kan du bara se dina meddelanden från Messenger.” Den goda nyheten är dock att du bara kan klicka på “X” -knappen och återgå till dina konversationer, men med tanke på att det här är situationen, räknar vi med att det inte dröjer länge innan funktionen tas bort från mobilwebversionen av Facebook helt.

Appen är ändå en gratis nedladdning och för Android är den faktiskt ganska bekväm på grund av de flytande chatthuvudena som låter dig chatta även med andra öppna appar. Om du ännu inte har laddat ner appen går du vidare till iTunes App Store eller Google Play.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om appar, Facebook och Messenger.