Facebook på jobbet ryktas för släpp nästa månad

Facebook på jobbet ryktas för släpp nästa månad

facebook-på-jobbetUnder 2014 fanns rykten om att Facebook skapade en specialversion av deras sociala nätverksplattform riktad till arbetande yrkesverksamma. Detta bekräftades senare 2015 när den nya plattformen med namnet Facebook At Work debuterade där den testades, men det verkar som att den nu är redo för primetime.

Enligt en rapport från både The Information (paywall) och TechCrunch är Facebook tydligen redo att lansera Facebook At Work nästa månad. Så vad är Facebook At Work? Om du hör om detta för första gången är plattformen i grunden fortfarande Facebook som du förmodligen har använt. Den enda skillnaden är att det är skilt från ditt personliga konto, så om du vill dela saker med människor på jobbet, eller ta del i grupper eller diskussioner som är arbetsrelaterade, kommer Facebook At Work att vara din go-to-plattform.

Just nu får endast utvalda företag delta i testningen, så om rykten är rätt kan nästa månad se Facebook öppna plattformen för alla. TechCrunch rapporterar också att Facebook skulle kunna anta en prissättning som tar ut företag per månadsaktiv användare istället för en fast avgift.

Fördelarna med detta är att de kommer att kunna generera massor av intäkter från stora företag, och för företag, om detta inte fungerar och deras anställda slutar använda funktionen, behöver de inte betala så mycket . Under tiden tar du lanseringsdatumet med ett saltkorn, men kom tillbaka med oss ​​i oktober för mer information.

Arkiverat i Allmänt> Rykten. Läs mer om appar och Facebook.