Fallout 4 NukaWorld DLC får ny trailer

AMD kallar Fallout 4 VR för ett 'banbrytande branschförändringsspel'

Många Fallout 4-spelare har väntat på att få nytt innehåll. Bethesda hade tidigare bekräftat att den slutliga DLC för sitt populära spel kommer att kallas NukaWorld och det gav också några detaljer om DLC. Idag har den släppt en ny trailer för NukaWorld när den växlar för att släppa den sista DLC för Fallout 4 om ett par veckor.

Bethesda släppte Fallout 4 tillbaka den 10 november förra året och spelet blev en omedelbar hit. Det var den senaste iterationen till en av de mest populära franchiserna och naturligtvis var fans intresserade av det, Fallout 4 är ett av de högst rankade spelen och ingen kan bestrida att det inte är en hit.

DLC: er som hittills släppts för Fallout 4 inkluderar Automatron, Wasteland Workshop, Far Harbor, Contraptions Workshop och Vault-Tec Workshop. NukaWorld är den slutliga planerade DLC för detta spel.

I NukaWorld kommer spelare att utforska en helt ny region med en ödemark och parkzoner som Safari Adventure, Dry Rock Gulch, Galactic Zone och Kiddie Kingdom. De kommer att leda dödliga gäng Raiders för att erövra bosättningar för att böja Commonwealth till deras vilja.

Spelare hittar nya uppdrag, vapen, Raiders, varelser och mer i NukaWorld. Det sista paketet med nedladdningsbart innehåll för Fallout 4 kommer att släppas den 30 augusti för PlayStation 4, Xbox One och PC.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Bethesda och Fallout 4.