Fan-made Transformers Movie kan vara den Transformer-film vi förtjänar

Fan-made Transformers Movie kan vara den Transformer-film vi förtjänar

Det har varit lite blandad reaktion när det gäller Michael Bays Transformers-filmer. Visst, alla älskar tanken på att få de berömda robotarna att “leva” i en live-actionfilm, men Bays uppfattning om filmen var inte precis väl mottagen av många. Nu verkar det som om en kort fan-made film faktiskt kan visa sig vara mer underhållande.

Kallad “Generation: 1”, det här är en live-action fan-made Transformers-kortfilm. Den släpptes tillbaka i juni tidigare i år, och en av höjdpunkterna i den här videon är det faktum att Transformers inte skapas digitalt. Istället har de faktiska skådespelare som cosplayar olika karaktärer från Transformers-serien.

Nu kanske du tror att cosplay skulle ge en ganska ostliknande film, men på något sätt fungerar det bara. Historien är engagerande och medan kostymerna inte exakt har samma detaljnivå som Bays Transformers-filmer, har de den gamla skolan som vi fick från den ursprungliga Transformers-animerade filmen 1986, som får en 4K-remaster, förresten.

Om du har lite tid att spara, kolla in det i videon ovan. Du kan också kolla in videon nedan som ger en titt bakom kulisserna på hur de skapade filmen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer och transformatorer.