Fans framställning Netflix för att hämta avbrutet Marvels agent Carter

Fans framställning Netflix för att hämta avbrutet Marvels agent Carter

agent-cartermarvelabcAgent Peggy Carter är ett namn du förmodligen känner till om du läser Marvels serier eller om du tittade på den första Captain America-filmen. Karaktären var tillräckligt väl mottagen till den punkt där folket på ABC bestämde sig för att ge den sin egen show där den sprang i två säsonger tills den avbröts häromdagen.

Men det verkar som om showen har en ganska lojal fanbase som sedan dess har lanserat en framställning för att få tillbaka showen. Intressant nog är framställningen inte riktad mot ABC, utan snarare mot Netflix som har haft en ganska bra meritlista när det gäller Marvel-relaterade TV-program hittills (Daredevil och Jessica Jones).

Enligt kommentarerna i framställningen ber många att Netflix ska ge showen en andra chans, eftersom det är en av få shower som har en stark kvinnlig ledning. Rita Cruz från Portugal säger, “Jag undertecknar denna framställning eftersom agent Carter är en av de starkaste och modigaste kvinnliga karaktärerna i TV-showvärlden och hon är nu helt enkelt borta vilket är orättvist.”

Emma Tonn från Dubuque, IA upprepar också de känslorna i sina kommentarer som lyder:”Agent Carter är en av endast enbart kvinnobaserade shower i superhjältesortens luft. Peggy Carter är en så underbar karaktär, och med rader som “Jag vet mitt eget värde” är hon också en exemplifierande förebild. “ Huruvida Netflix planerar att plocka upp showen återstår att se, men Hayley Atwell, skådespelerskan som spelar Agent Carter, har en annan serie som hon kommer att spela i på ABC.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Marvel och Netflix.