Fans vill ha hjälp med att skaffa 20 miljoner dollar för att “fixa Dorne” i Game of Thrones

HBO bekräftar Game Of Thrones säsong 8 avsnitt kommer inte vara 2 timmar långa

De säger att en bild är värt tusen ord, men ibland är det inte alltid fallet, särskilt om bilden du tänkte på har målats som något helt annat. Om du har läst böckerna vet du att George RR Martin har gjort ett fantastiskt jobb som beskriver Dorne och dess karaktärer, men tyvärr har HBO inte gjort det.

Faktum är att fansen var så upprörda över den senaste skildringen av Dorne i den sjätte säsongen av Game of Thrones att de har gått ihop för att starta en crowdfunding-kampanj för att “fixa Dorne”. Dessa grupp fans tror att HBO på något sätt hade lyckats skruva upp skildringen av Dorne, varför de vill samla in 20 miljoner dollar för att hjälpa till att lösa det.

Enligt dem, ”För att vara tydlig är vi långt ifrån att vara bokpurister. Kostymen och scenograferna för showen gjorde ett fantastiskt jobb med den dorniska kulturen, och många av våra betänkligheter kommer från konstiga skrivval och vad som verkade som en felfördelning av kreativa resurser. ” Nu är 20 miljoner dollar mycket pengar, men som de påpekar kostar varje avsnitt av Game of Thrones 6-10 miljoner dollar att tjäna, vilket gör att de 20 miljoner dollar de ber om verkar vara rätt.

De har också lagt upp en berättelse där de hävdar att användarna kan pausa showen på Dorne-scenerna, titta på deras version och byta tillbaka till showen som att ingenting någonsin har hänt. Det är ett ganska ambitiöst mål, men huruvida de är 100% seriösa eller kan samla in dessa medel är en annan historia, men om du håller med om att Dorne behöver fixas, gå vidare till sin Kickstarter-sida för att ge en hjälpande hand.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Crowdfunding, Game Of Thrones, Hbo, Kickstarter och Social Hit.