Fantastic Beasts Movie Sequel redan bekräftad

Fantastic Beasts Movie Sequel redan bekräftad

fantastiska djur-och-var-att-hitta-dem
Om du har läst Harry Potter-serien (vem har inte?) Kommer du att vara medveten om Fantastic Beats och Where to Find Them. Det är en bok i den fiktiva trollkarlsvärlden som ofta nämns i de viktigaste Harry Potter-böckerna. Warner Bros. har redan gjort en spinoff-film baserad på boken och även om den inte har släppts ännu, har studion bekräftat en Fantastic Beasts uppföljare. Det har också bekräftat vem som ska skriva manuset för uppföljaren.

Warner Bros. bekräftade idag att den andra filmen i serien Fantastic Beats and Where to Find Them är på gång, och att serieförfattaren JK Rowling kommer att skriva in manuset med David Yates i regissörens stol. Filmen är planerad att lanseras globalt den 16 november 2018.

Sanna Harry Potter-fans kommer också att känna till Yates arbete eftersom han var regissör för de fyra sista Harry Potter-filmerna. Han regisserar också de första Fantastic Beasts and Where to Find Them-filmen.

Filmens huvudperson är Newt Scamander som spelas av den Oscar-vinnande skådespelaren Eddie Redmayne. Historien spelas decennier före den av Harry Potter-serien. Warner Bros. har planerat tre filmer i denna serie, varav den sista troligen kommer att släppas i november 2020.

Den första Fantastic Beasts and Where to Find Them-filmen kommer att träffa storskärmen senare i år den 18 november.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning och Harry Potter.