FBI-direktören anklagar virala videor för att spika i våldsbrott

FBI-direktören anklagar virala videor för att spika i våldsbrott

fbi-james-comeyIbland tar videor sig in på internet och blir virala, vilket betyder att människor inte ens från samma land förmodligen har sett det. Ibland är dessa virala videor fantastiska musikföreställningar, ibland är de bara av katter som gör söta saker, ibland är de av en babybror som biter fingret på sin äldre bror, och ibland kan de vara störande, som hur vissa videor visar polisen påstås ha begått överdriven kraft.

Ibland visas inte dessa videor från början till slut, vilket betyder att de ibland tas ur sitt sammanhang, och FBI: s regissör James Comey har skylt på dessa virala videor för att de är anledningen till att våldsbrott spikar. Tydligen tror han att eftersom officerare är oroliga för att hamna på dessa virala videor är de mindre aggressiva när det gäller polisarbete, även om det inte nödvändigtvis kan vara en dålig sak.

Enligt Comey, “Det finns en uppfattning att polisen är mindre benägna att utföra den marginella extra polisen som undertrycker brott – att gå ut ur bilen klockan två på morgonen och säga till en grupp killar,” Hej, vad gör du här? “” Inte överraskande möttes hans kommentarer med kritik som från James O. Pasco Jr., verkställande direktör för National Fraternal Order of Police.

På tal med New York Times i en telefonintervju sa Pasco, ”Han borde hålla sig till vad han vet. Han säger i princip att poliser är rädda för att göra sina jobb utan absolut bevis. ”

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Fbi och Legal.