Fet väderobservatör vänder mot 109 km / h

Fet väderobservatör vänder mot 109 km / h

Det är säkert att hålla sig inomhus när starka vindar blåser ute, det kan vara riskabelt att ge sig ut under den tiden, och om du någonsin undrade hur du skulle hålla upp mot vindkrafter tackar denna djärva väderforskare som mötte vindar upp till 109 miles per timme i vetenskapens namn.

Videoforskarens video delades online av Mount Washington Observatory. Vi kan se honom kämpa för att stå upp rakt mot stormvindar på upp till 109 km / h, och vi ser honom bokstavligen blåsas av vinden. Det kanske inte har varit så kul som det ser ut på skärmen.

Vädret var särskilt dåligt den dagen. Vindkylning kändes som om det var 20 grader under fryspunkten vid toppen av Mount Washington och det fick till och med flera centimeter snö. Kombinera det med vindstormvindar och du har den perfekta anledningen att stanna ihop.

Det förtjänar att nämna här att det inte är som extrema vindar är ett nytt fenomen vid Mount Washington. Vissa av er kanske inte vet detta, men det har faktiskt rekordet för det starkaste vindkast som människor någonsin har observerat, vid det speciella tillfället visade vinden en otrolig hastighet på 231 mil per timme.

Arkiverat i allmänhet .. Källa: boston.cbslocal