Filmstudior är ute efter KickAssTorrent Mirror-webbplatser

KickassTorrents-teamet söker donationer för att bygga om sig själv

kickasstorrentsFör en dryg vecka sedan fick den populära torrentwebbplatsen KickAssTorrents (KAT) sin domän beslagtagna och dess påstådda ägare arresterades. Men om Pirate Bay-fiaskot lärde oss någonting, innebär det att stänga en torrentwebbplats bara att en annan kommer att dyka upp, och säkert slösade teamet på IsoHunt ingen tid på att lansera en KAT-spegel.

Det verkar emellertid som att filmstudiorna har kommit upp till piraternas sätt eftersom det verkar som att de inte heller har slösat bort någon tid, och sedan har skickat ett meddelande om borttagning till en av de mer populära KAT-speglarna där ute, KAT.am, varnar dem för att stänga av eller möta potentiella juridiska följder.

En del av det lagliga e-postmeddelandet lyder: ”Detta meddelande kräver att du omedelbart (inom 24 timmar) vidtar effektiva åtgärder för att avsluta och förhindra ytterligare upphovsrättsintrång. Alla möjligheter som webbplatsen tillhandahåller för att ladda ner, strömma eller på annat sätt få tillgång till underhållningsinnehållet ska inaktiveras permanent. ”

Men det verkar som att operatören av webbplatsen inte har några planer på att följa, vilket vi antar skulle vara väldigt “pirat” av dem. På tal med TorrentFreak sa operatören, ”MPAA samordnade med det armeniska registret och fick domänen raderad. Vi gör ständiga försök att få tillbaka det och använder alla tillgängliga lagliga kanaler. ”

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Legal, Piracy and Torrents.