Final Justice League filmtitel bekräftad

Final Justice League filmtitel bekräftad

rättvisans liga

Den nya Justice League-filmen kommer inte att ha en stor titel även om det är en trend som verkar ha tagit tag i studior som gör superhjältefilmer. Vissa kan hävda att filmmoniker kan klara sig utan dessa onödiga tillägg och många kommer sannolikt att hålla med dem. Om du är på den sidan av gränsen kan du vara säker på att Geoff Johns från DC Films har bekräftat den slutgiltiga titeln på Justice League.

Ryktade titlar för den kommande Justice League-filmen inkluderade bland annat Justice League: Angels and Demons, Justice League: Gods Among Us.

Tilläggstrenden har väl och riktigt fångats med superhjältefilmer. Titta bara på de senaste filmerna som släpptes. Batman v Superman: Dawn of Justice, X-Men: Apocalypse och Captain America: Civil War är bara några av de senaste exemplen på denna trend.

Om du inte är ett fan av den här trenden kommer den nya Justice League-filmens titel inte att störa dig alls. Geoff Johns har bekräftat att den nya Justice League-filmen helt enkelt kommer att kallas “Justice League.”

Jag är säker på att många kommer att uppskatta detta beslut. Justice League-filmen, regisserad av Zack Snyder, kommer att släppas den 17 november 2017. En uppföljare är redan planerad till 2019.

Att rensa upp missuppfattningar – Justice League-filmen heter “Justice League”. @BenAffleck @ GalGadot @ ZackSnyder Glad fredag!

– Geoff Johns (@geoffjohns) 4 juni 2016

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning, Justice League och filmer.