Firefox för Android uppdaterad

Firefox Android

Firefox AndroidMedan Mozilla har fått beröm för att skapa en av de mest populära webbläsarna för stationära datorer, har det inte gått för bra på mobilfronten, med många kritiker och användare missnöjda med Firefox-webbläsaren för Android. Appen sägs vara ointuitiv, långsam, instabil och i princip inte första valet när det gäller att surfa på webben på Android-telefoner. Det ser ut som Mozilla tog dessa kommentarer till hjärtat och har arbetat med att fixa det.

Mozilla har precis släppt en ny version av Firefox för Android, och hittills har den fått en ganska bra mottagning hittills. Den senaste versionen av Firefox för Android sägs införa ett uppdaterat användargränssnitt som är strömlinjeformat och överensstämmer med Androids utseende, medan teckensnitt och knappar nu är optimerade för surfplattor. Det kommer också att ha snabbare zoomning, skarp text, minskad bildpixelering och nya verktyg för utvecklare att skapa tillägg för webbläsaren.

Gå över till Android Market för att ladda ner den senaste versionen av Firefox på din smartphone för att ladda ner den senaste versionen av Firefox om du inte redan har gjort det. Låt oss veta vad du tycker om det – vad är din favoritwebbläsare för Android-enheter?

Filed in Cellphones> Web. Läs mer om Android, Apps, Firefox och Update.