First Assassin’s Creed Movie Trailer har släppts

First Assassin's Creed Movie Trailer har släppts

Assassin’s Creed-filmen kommer att släppas senare i år. Ubisoft hävdar att filmen är ”extremt lovande”, så mycket så det finns rykten om att en uppföljare redan har blivit grönbelyst trots att filmen inte har släppts eller sett av någon (andra än filmstudioledare och andra VIP).

Nu måste vi erkänna att vi är skeptiska när det gäller filmer gjorda baserade på videospel eftersom vi alla vet hur de brukar bli, men under tiden kan du vara intresserad av att få veta att den första trailern för Assassin’s Creed-filmen har varit släpptes, och enligt vad vi kan se ser det faktiskt väldigt lovande ut.

Filmen kommer att spela Michael Fassbender och Marion Cotillard, med den förra som spelar huvudrollen. Filmen verkar ha hämtat inspiration från de tidiga Assassin’s Creed-titlarna där det finns en blandning av både futuristisk teknik och möjligheten att “tidsresa” tillbaka till historiska tider.

Trots dikotomin i epoker verkar trailern få det att fungera, även om vi antar hur den faktiska filmen kommer att se ut är någons gissning just nu. Under alla omständigheter kommer filmen att släppas den 21 december, så fansen av franchisen måste sätta sin nyfikenhet och aptit på trailern under tiden.

Arkiverat i Spel> Allmänt. Läs mer om Assassin’s Creed and Movies.