Fjärde Star Trek-filmen har bekräftats

star trek beyond trailer

star trek bortom trailern
Det finns massor av goda nyheter för Star Trek-fans idag. Enligt en rapport samarbetar Paramount Pictures, Skydance och Bad Robot för en fjärde Star Trek-film med Chris Pine som repriserar sin roll tillsammans med resten av rollerna i denna omstart. Nyheten kommer före öppnandet av Star Trek Beyond, den tredje filmen i den här omstart, senare i veckan på fredag.

Chris Pine har spelat Captain Kirk ända sedan den första filmen av den här omstart, helt enkelt kallad Star Trek, släpptes tillbaka 2009. Han återvände också för att spela Kirk i Star Trek Into Darkness 2013 och kommer att ses i den avgörande rollen i den kommande filmen . Pine kommer tillbaka i den ännu inte namngivna fjärde filmen.

Deadline rapporterar att resten av omstarterna kommer att vara tillbaka också, och det inkluderar Chris Hemsworth, som kommer att spela Kirks far George Kirk. Handlingen kretsar kring den yngre Kirk som korsar vägar med en man som han inte har träffat tidigare men vars arv har kastat en skugga på honom sedan han föddes.

Manuset till den fjärde Star Trek-filmen kommer att skrivas av JD Payne och Patrick McKay. Det är oklart vid denna tidpunkt vem som ska regissera den här filmen. Inget släppdatum har ställts in.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning och Star Trek.