Fler rapporter “Bekräfta” iPhone 8-evenemang för 12 september

Mozilla Praises iOS 14’s Privacy Features

Apples iPhone 8-evenemang är en mycket efterlängtad, men frågan är när kommer den att äga rum? Ett nyligen ryktet antyder att det kommer att äga rum den 12 september, och nu ser det ut som mer ansedda källor har “bekräftat” att den 12 september är ett datum som sannolikt kommer att användas av Apple för att lansera sin nya Produkter.

Rapporter från både TechCrunch och The Wall Street Journal hävdar att de har insiderinformation som har avslöjat för dem att iPhone 8 kommer att tillkännages den 12 september. Denna händelse förväntas också se Apple lansera iPhone 7s, 7s Plus, och även potentiellt Apple Watch Series 3 också.

Det sägs att evenemanget kan äga rum i Apple Park, som är företagets nya huvudkontor som nyligen byggdes. TechCrunch skriver att det finns en möjlighet att evenemanget kan försenas eftersom detta beror på huruvida Steve Jobs Theatre i Apple Park kan slutföras i tid, men hittills verkar det som om datumet har “nästan låst” .

Hur som helst om rykten är sanna, bör Apple börja skicka inbjudningar till sitt evenemang snart så vi antar att vi inte behöver vänta mycket längre.

Sparad i Apple> Mobiltelefoner> Rykten. Läs mer om iPhone och iPhone 8.