För ett kort ögonblick dödade Facebook av misstag alla

För ett kort ögonblick dödade Facebook av misstag alla

fb-kill-markOm du loggade in på Facebook idag och började se minnesmeddelanden för dig själv eller för dina vänner, kom inte i panik eftersom det finns en mycket god chans att du och dina vänner faktiskt fortfarande lever. Av någon anledning fanns det en liten glitch som av misstag såg att Facebook “dödade” alla du känner.

Detta tycktes gälla i stort sett alla Facebook-användare, och även företagets VD Mark Zuckerberg sparades inte. Tack och lov, oavsett vad problemet var, lyckades Facebook ta itu med snabbt, men inte innan Twitter började skräppost av användare som var “förvånade” över att de var “döda”.

I meddelandet som publicerades i allas Facebook-profiler stod det, “Vi hoppas att människor som älskar kommer att finna tröst i det som andra delar för att komma ihåg och fira sitt liv.” Facebook åtgärdade snabbt detta och skickade ett uttalande till The Wall Street Journal och The Verge.

I uttalandet säger Facebook, ”Under en kort period idag publicerades ett meddelande avsedd för memorerade profiler felaktigt till andra konton. Detta var ett fruktansvärt fel som vi nu har åtgärdat. Vi är mycket ledsna över att detta hände och vi arbetade så snabbt som möjligt för att åtgärda det. ” Med det sagt om du har stött på detta meddelande är det förmodligen säkert att bortse från det, såvida du inte vet att den andra personen verkligen har gått bort.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Facebook.