Första trailern av Snowden Biopic släppt

Första trailern av Snowden Biopic släppt

Edward Snowden blev en global ikon när han gick ut ur National Security Agency med en skattkista av topphemliga dokument som avslöjade omfattningen av byråns elektroniska spionoperationer. Det har gått mer än två år sedan han avslöjade de hemliga spionprogrammen och nu ser vi den första trailern för filmen som Hollywood har gjort för att för evigt odödliggöra sin berättelse på film. Den första trailern av Snowdens biopic har släppts idag.

De som har sett fram emot filmen kommer att vara glada att hela trailern äntligen är ute idag, vi fick bara en kort teaser förra året.

Om du inte är medveten om, spelar Joseph Gordon-Levitt rollen som Edward Snowden i den här filmen, som tar oss igenom Snowdens liv och karriär med början med sin militära utbildning och hans tid vid National Security Agency, och när han gick ut därifrån med topphemliga dokument och läckt ut dem för att få fram sanningen.

Den här filmen har en bra roll eftersom den har Nicolas Cage, Shailene Woodley och Zachary Quinto tillsammans med Gordon-Levitt i spetsen. Det följer Citizenfour-dokumentären som Laura Poitras gjorde efter Snowdens avslöjanden. Regisserad av Oliver Stone, filmen med titeln Snowden är planerad att släppas senare i år, den 16 september för att vara exakt.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning.