Första Wonder Woman-filmtrailer släppt

Wonder Woman 2 släppdatum bekräftat

Vi har vetat ett tag nu att en Wonder Woman-film är i färd med att huvudpersonen spelas av Gal Gadot. Hennes version av superhjälten har redan debuterat på storskärmen i Batman vs Superman-filmen, men detta kommer att bli den första riktiga fristående Wonder Woman-filmen för Gadot. Warner Bros. släppte den första Wonder Woman-filmtrailern under sin panel på San Diego Comic-Con.

Regissören Patty Jenkins var närvarande vid panelen för att prata om den här filmen och förklara hur viktig en karaktär Wonder Woman är. Hittills verkar reaktionen från fansen vara positiv, och många ser med ångest fram emot släppet av den här filmen.

Gal Gadot spelar prinsessan Diana av Themyscira i den här filmen, hon är oftast känd som Wonder Woman, hennes kamp för global fred är i grunden huvudhistorien. Chris Pine spelar hennes kärleksintresse Steve Trevor i filmen.

Många fans kan verkligen inte vänta på att den här filmen kommer till den stora skärmen men de kommer att behöva vänta en betydande tid innan den är redo för släpp. Wonder Woman-filmen är planerad att släppas under sommaren nästa år.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning.