Fox startar livestreaming Primetime-program

Fox har ett sätt att hålla tittarna inställda på annonser


Fox meddelade idag att det har blivit det första sändningsnätverket som startar livestreaming av sin primetime-programmering i USA. De som har ett kabelabonnemang kan dra nytta av Foxs livestreaming för första gången på iOS- och Android-enheter samt Google Chromecast och Apple TV. För att vara tydlig har Fox inte lanserat en fristående internet-TV-streamingtjänst. Ett konventionellt kabelabonnemang krävs mycket.

Folk på alla 210 av landets TV-marknader kommer nu att kunna strömma primetime Fox-program med Fox Now-appen på iOS, Android, Apple TV och Chromecast. Livestreamen kommer också att finnas tillgänglig via Fox.com och kommer att innehålla lokal marknadsannonsering och stationsmärkning för varje marknad.

Fox kommer att simulcasta underhållningsprogrammering online och i sin app sju nätter i veckan och även sent på kvällen på lördagar. Det startade direktuppspelning igår med den första liveuppträdandet av So You Think You Can Dance: The Next Generation.

Nätverket kommer att simulera alla sina nya höstshower samt några av sina prisutställningar som Teen Choice Awards de kommande månaderna. Foxs livestream är för närvarande i beta och endast tillgängligt för dem som har ett kabelabonnemang.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Entertainment och Fox. Källa: foxflash