Frank Oceans nya album är exklusivt för Apple Music

Frank Oceans nya album är exklusivt för Apple Music

frank-ocean-blond
Apple Music har lagt ett annat exklusivt album från en artist som har fått sina fans att vänta på en avsevärd tid på ett nytt album. Frank Oceans nya album kommer att bli ett exklusivt Apple Music under en begränsad tid. Det nya albumet – med titeln Blonde – har nu släppts och är tillgängligt från Apples musikstreamingtjänst samt från iTunes Store.

Hype-maskinen för detta album gick i arbete tidigare denna månad när en serie videor strömmades av Apple Music på en webbplats för Boys Don’t Cry sedan början av augusti. Han har redan släppt en musikvideo för det första spåret på detta album som heter Nikes.

Frank Oceans nya album skulle egentligen släppas tidigare denna månad den 5 augusti men en rapport om det kommande albumet publicerades som fick konstnären och hans team att förlora överraskningen.

Inte bara pressade de tillbaka släppet utan de döpte det också från Boys Don’t Cry till Blonde. Albumet innehåller 17 låtar med några av de största namnen i musik som Pharrell, Beyoncé, Kanye West, Rick Rubin och många fler som kommer ombord som medarbetare.

Frank Oceans nya album Blonde finns tillgängligt som Apple Music och iTunes Store exklusivt i två veckor, varefter det blir tillgängligt från andra streamingtjänster och digitala musikbutiker.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Apple Music.