Fristående DirecTV-streamingtjänst erbjuder 100 kanaler för $ 35

Fristående DirecTV-streamingtjänst erbjuder 100 kanaler för $ 35

att-butik
AT&T bekräftade tidigare i år att det kommer att lansera en fristående DirecTV-streamingtjänst senare i år, det kommer att konkurrera med Sling TV och PlayStation Vue. Företagets VD bekräftade igår att denna tjänst, kallad DirecTV Now, kommer att lanseras nästa månad. VD Randall Stephenson har avslöjat några mer detaljer om DirecTV Now idag, inklusive hur många kanaler det kommer att ge och hur mycket det kommer att kosta per månad.

AT & T: s VD Randall Stephenson har avslöjat att DirecTV Now kommer att innehålla mer än 100 kanaler, inklusive de från Disney och Time Warner. Företaget är redan i färd med att förvärva Time Warner, så det är inte som att det kommer att möta några problem med att få sina kanaler ombord.

Detta kommer att göra DirecTV Now till ett mycket övertygande alternativ för dem som vill klippa sladden. Rival Sling TV kostar $ 20 per månad men erbjuder färre kanaler medan PlayStation Vue är dyrare eftersom det börjar på $ 40 och erbjuder 60 kanaler.

Stephenson har sagt att DirecTV Now kommer att ge över-the-top streaming av mer än 100 kanaler för $ 35 per månad. Den kompletta kanallistan är vad jag är intresserad av att se men den har inte avslöjats ännu, men eftersom tjänsten kommer att gå live nästa månad kommer det inte dröja länge innan listan släpps officiellt.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om AT&T, Directv, DirecTV Now och Entertainment.