Fristående Han Solo-film börjar filma i januari 2017

han solo

Han SoloMedan Star Wars-serien gick lite tyst efter prequellerna, verkar det som om de närmaste åren vi kan förvänta oss det motsatta. Förra året fick vi Star Wars: The Force Awakens, och i år kommer vi att få Rogue One. Men om det inte räcker, hur är det med en fristående Han Solo-film?

Fans har nog hört att en sådan film är på väg, men enligt en rapport från Star Wars News verkar det som om filmen kommer att börja filma i januari 2017. Detta avslöjades av en av filmens författare, Lawrence Kasdan (som skrev också Empire Strikes Back and Return of the Jedi, för de som undrar).

Naturligtvis är detaljer och filmens titel inte kända vid denna tidpunkt, men för dem som inte kan få nog av Star Wars antar vi att det är värt att se fram emot. Filmen är för närvarande planerad att släppas i maj 2018 vilket innebär att vi fortfarande har en hel del väntan på att göra, men som sagt sa Rogue One ut senare i år.

Låt oss inte glömma att Star Wars avsnitt 8 släpps också nästa år, så vi antar att fansen kommer att ha sin fyllning av Star Wars-filmer och innehåll innan dess.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer och Star Wars.