Fruit Ninja Frenzy anländer på Facebook

Fruit Ninja Frenzy

Fruit Ninja Frenzy

Halfbricks beroendeframkallande fruktskivspel spelade premiär på Xbox 360 med Kinect tidigare i veckan, och det ser inte ut som om det kommer att sluta där. MTV Multiplayer fick den exklusiva scoop på nästa version av spelet, och det ser ut som Fruit Ninja är redo att ta sig an världens största sociala nätverk – Facebook.

Fruit Ninja Frenzy kommer att vara precis som den ursprungliga Fruit Ninja, förutom att du är begränsad till att bara spela i arkadläge (60 sekunder på klockan, inga liv, men att klippa en bomb minskar din tid istället). Det kommer dock att finnas en ytterligare vridning i spelet: tillägget av smoothies. Smoothies är alternativ som kan ändra hur spelet spelar ut – dvs bomber har ingen effekt, extra tid, enklare kombinationer etc. Olika smoothies kan låsas upp med Starfruits, som tjänas genom prestationer.

Låter som en trevlig funktion för ett redan beroendeframkallande spel. Med de vanliga sociala topplistorna gjorda av dina vänner kan du vara säker på att saker och ting blir ganska konkurrenskraftiga. Du kommer förmodligen att sakna svepande gester på en pekskärm (om du inte har en pekplatta eller en grafisk surfplatta) men hej – Fruit Ninja med en mus gör det till ett helt nytt spel. Förvänta dig att beta kommer fram nästa vecka.

Sparat i Spel> Webb. Läs mer om Facebook, Fruit Ninja, Game och Halfbrick.