Fuji Tweak ger flytande fönsterbaserad multitasking till iPhone

Fuji Tweak ger flytande fönsterbaserad multitasking till iPhone

Om du har velat ha en fönsterbaserad multitasking-lösning på din iPhone är Fuji tweak något som du behöver kolla in. Denna tweak ändrar hur du använder flera appar samtidigt genom att du kan ha två eller flera iPhone-appar som körs sida vid sida i separata interaktiva fönster.

Med Fuji tweak kan du öppna vilken app som helst i ett flytande fönsterbaserat gränssnitt. När en app körs i ett fönster kan du upprepa samma steg för att öppna fler appar.

När du öppnar appen i ett Fuji-multitaskingsfönster visas den på skärmen i form av en stapel. Du kan trycka på det här fältet för att expandera fönstret och använda appen eller minimera den igen.

Det bästa med Fuji tweaks multitasking-gränssnitt är att det är helt valfritt. Det betyder att du kan starta en app normalt genom att trycka på dess ikon. Men om du vill öppna den med Fuji kan du länge trycka på ikonen och sedan trycka på Fuji-alternativet från hemskärmsmenyn för att öppna den i ett flytande fönster.

Användare kan ändra storlek på ett Fuji-tweak-multitaskingsfönster med tvåfingergest. De kan stänga fönstret genom att knacka på den röda knappen eller de kan minimera det genom att knacka på den gula knappen.

Fuji tweak finns i Twickd repo som gratis nedladdning. Den är kompatibel med både iOS 14 och iOS 13.

Du kan se Fuji tweak i aktion i videon nedan.