Fujifilm X-T3 kanske inte har bildstabilisering i kroppen

Fujifilm X-T3 ryktas om att meddelas på Photokina 2018

Vanligtvis hittar vi bildstabiliseringsfunktioner inuti själva linserna, men att ha den inbyggd i kamerakroppen betyder att alla linser du sätter på den kommer att dra nytta av det, vilket uppenbarligen är en stor fördel. Tyvärr för dem som hoppas att se att Fujifilm X-T3 kommer ni att bli besvikna.

Detta är enligt en rapport från Fuji Rumors som hävdar att X-T3 enligt deras källor inte kommer med bildstabilisering i kroppen (IBIS). Ska vi bli förvånade? På ett sätt inte riktigt, särskilt eftersom X-T1 och X-T2 båda inte har funktionen. Men det fanns en glimt av hopp för att du kanske har hört att Fujifilm arbetar på en ny kamera som heter X-H1, som ryktas ha IBIS, vilket i sin tur har gett upphov till spekulationer om att företaget kanske skulle kunna föra det till X-T3 .

Bildstabilisering är en funktion som många fotografer och videografer kan uppskatta, särskilt om de fotograferar i handhållet läge. Även om du har en stadig hand och jordar dig ordentligt hjälper det uppenbarligen, men bildstabilisering tar det till nästa nivå för att ytterligare säkerställa att dina foton inte blir suddiga / skakiga.

Med detta sagt, med tanke på att X-T2 tillkännagavs i mitten av 2016, är vi förmodligen ett år eller två borta från att X-T3 blev officiell, vilket också innebär att saker kan förändras fram till dess, men det är nog bäst att ta det med ett saltkorn för nu. Under tiden ryktas X-H1 om ett tillkännagivande nästa månad, så kom tillbaka med oss ​​för mer uppdateringar.

Filed in Photo-Video> Rykten. Läs mer om digitalkameror, Fujifilm och spegelfria kameror.