Full trailer för ensam: En Star Wars Story släppt

Full trailer för ensam: En Star Wars Story släppt

Igår släpptes en kort teaser för den kommande Solo: A Star Wars Story, som ger oss en kort titt på vad vi kan förvänta oss av filmen. Det slutade också med ett löfte om att hela trailern skulle släppas idag, och nog har den. Om du har ett par minuter kvar, vill du definitivt kolla in det i videon ovan.

Men om du vill undvika potentiella spoilers för showen, kanske du bör ge det en miss. Denna trailer är uppenbarligen längre än den föregående versionen, även om det konstigt nog fortfarande faktureras som en “teaser”, men det ger oss lite mer inblick i Han Solos förflutna och visar också att några av de nya karaktärerna kommer att läggas till Star Wars-universum.

I filmen kommer Alden Ehrenreich som Han Solo och Donald Glover som Lando Calrissian, och kommer också att introducera nya karaktärer som Woody Harrelson och Emilia Clarke, för att bara nämna några. Filmen är för närvarande planerad att släppas den 25 maj och det blir intressant att se hur den kommer att tas emot.

Det beror på att filmen ursprungligen skulle regisseras av Phil Lord och Christopher Miller, som för de okända står bakom filmer som 21 Jump Street, 22 Jump Street, Cloudy With A Chance of Meatballs, och så vidare. Men i slutändan ersattes duon av Ron Howard, så som vi sa kommer det att bli intressant att se hur filmen kommer att bli.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning, filmer och Star Wars.