Galaxy Note 7 för Europa kan ha samma Exynos-chip som Galaxy S7

Galaxy Note 7 för Europa kan ha samma Exynos-chip som Galaxy S7

Anmärkning 7Så långt från vad vi har hört kommer den kommande Samsung Galaxy Note 7 att innehålla uppgraderade processorer. Det sägs komma i två olika versioner: en Qualcomm Snapdragon 823-version som är en något uppgraderad version av Snapdragon 820 och Exynos 8993 som är en uppgraderad version av Exynos 8990.

Men enligt de senaste rykten låter det som om kunder i Europa kan komma att bytas ut. Rykten säger att åtminstone för europeiska marknader kan Note 7: s Exynos-chipset vara Exynos 8990, samma version som finns på Galaxy S7 på vissa marknader, i motsats till de nyare processorerna.

Det ryktas också att man klockar med samma 2,3 GHz-hastighet. Vi bör påpeka att Galaxy S7 inte alls är en slumrande och Exynos 8990 är en utmärkt chipset, men vi antar att om du ska betala för en helt ny telefon, och att veta att andra användare i andra länder är att få den “snabbare” versionen är det ett tufft piller att svälja.

Med detta sagt är det här bara rykten och för allt vi vet kan de ha fel. Det kan också vara möjligt att Not 7 kommer att använda Exynos 8990 över hela linjen oavsett marknad, vilket skulle vara en bummer för alla. Under alla omständigheter kommer avtäckningen att äga rum i morgon, så kom tillbaka för att få en officiell genomgång.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Galaxy Note 7, Galaxy S7 och Samsung.