Galaxy Note 7 försenad på vissa marknader på grund av överväldigande efterfrågan

Samsung Galaxy Note 7 ‘Fandom Edition’ Could Be Released July 7

galaxy-note-7-design_26-in-handSamsung Galaxy Note 7 verkar ha en bra start. Senast vi hörde hade handenheten brutit förbeställningsrekord i Korea där den lyckades se 200 000 förbeställningar inom de första två dagarna. Faktum är att dess efterfrågan är så överväldigande att Samsung på vissa marknader har beslutat att skjuta upp lanseringen av telefonen.

Enligt en rapport från Soya Cincau i Malaysia verkar det som om Samsung har skickat ut ett brev till de lokala medierna som informerar dem om förseningen av telefonens lansering. Den officiella lanseringen var planerad till den 19 augusti, men enligt brevet har Samsung beslutat att skjuta upp förseningen till någon tid i september utan några specifika datum nämns.

I brevet nämns att detta beror på efterfrågan på telefonen som har lett till en global utbudsbegränsning. Men det noteras också att de som förbeställde telefonen mellan 8-10 augusti fortfarande kommer att få sina beställningar uppfyllda, så om du är en av dessa kunder får du din telefon i tid.

Det är oklart om bara Malaysia påverkas av detta eller om andra marknader påverkas på liknande sätt också, men om något antar vi att det bara visar hur populär telefonen är.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Galaxy Note 7 och Samsung.