Galaxy S9 lanseras ryktat för januari 2018

Tidiga Galaxy S10-rykten antyder fokus på artificiell intelligens


Det säger sig självt att Samsung kommer att lansera en efterträdare till Galaxy S8 nästa år. Det nya flaggskeppet kommer antagligen att kallas Galaxy S9 när det officiellt presenteras. Det är för tidigt för Samsung att bekräfta något om den här telefonen hittills. Om man ska tro ett nytt rykte kommer lanseringen av Galaxy S9 att äga rum tidigare än förväntat under den första månaden nästa år.

Under de senaste åren har Samsung lanserat sina nya Galaxy S-telefoner ett par månader in i det nya året. Det ryktas nu att lanseringen av Galaxy S9 kan äga rum tidigt under 2018.

Det är inte som om vi inte har hört liknande rykten om tidigare telefoner från Samsung Galaxy S-serien. Dessa rykten är faktiskt ganska vanliga när en ny telefon är på gång och eftersom de alla kommer från okända källor, måste de alltid tas med ett saltkorn.

Ryktet från Sydkorea hävdar att Samsung Display kommer att leverera OLED-paneler för Galaxy S9 i november i år. Denna tidslinje antyder att handenheten skulle vara ute i januari 2018 eftersom displaypanelerna normalt levereras två till tre månader innan massproduktionen börjar.

Om Samsung lanserar Galaxy S9 i januari i år kommer det att vara i mycket bättre läge att ta emot konkurrenter som lanseras efter CES 2018 och MWC 2018. Huruvida en tidig lansering verkligen kommer att hända är en helt annan sak.

Arkiverad i mobiltelefoner. Läs mer om Galaxy S9 och Samsung. Källa: m.investor.co.kr