Game Of Thrones bekräftade att ha 13 avsnitt kvar i serien

Game Of Thrones bekräftade att ha 13 avsnitt kvar i serien

spel-troner-säsong-6-tyrionSå den sjätte säsongen av Game of Thrones har avslutats, med ett episkt slut som många inte trodde skulle kunna överträffa det 9: e avsnittet, men det gjorde det. Detta betyder också att det finns många som inte kan vänta med att se vad de efterföljande säsongerna kommer att ge, och hur historien kommer att avslutas trots att den inte längre officiellt följer böckerna.

Nu senast vi hörde vilket var för ett par månader sedan föreslogs att vi kanske hade 10-15 avsnitt kvar vilket är betydligt kortare eftersom varje säsong går i 10 avsnitt. Den goda nyheten är att vi kommer att ha mer än 10, de dåliga nyheterna är att det kommer att vara mindre än 15 när Game of Thrones-showrunners berättade för Deadline att vi förmodligen tittar på ytterligare 13 avsnitt.

Enligt David Benioff, ”Från ganska nära början pratade vi om att göra detta på 70-75 timmar, och det är vad vi kommer att sluta med. Kalla det 73 för nu. ” Han lägger till, ”Det som har upphetsat oss från början, tillbaka till hur vi slog det för HBO är att det inte ska vara en pågående show där varje säsong försöker räkna ut nya historier. Vi ville att det skulle vara en jättehistoria utan att stoppa ut den för att lägga till ytterligare 10 timmar, eller för att folk fortfarande tittar på den. ”

Medan vi måste säga att vi är lite bummed att showen slutar, påminns vi också om shower som var bra i början men överskred deras välkomnande, vilket ledde till efterföljande säsonger som på något sätt förlorade sin magi. Vi antar att alla goda saker måste sluta så småningom.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Game Of Thrones, Hbo och Social Hit.