Game Of Thrones Emilia Clarke kommer att gå med i Star Wars Universe

Game Of Thrones Emilia Clarke kommer att gå med i Star Wars Universe

emilia-clarkeOm du är ett fan av HBO: s Game of Thrones och Star Wars-serien, blir du dubbelt nöjd med att lära dig att Game of Thrones ‘Emilia Clarke kommer att gå med i Star Wars-universum. Clarke kommer att vara en del av den kommande Han Solo Star Wars-filmen, även om hennes karaktärsnamn i filmen ännu inte har avslöjats, eller vilken roll hon kommer att spela.

Enligt tillkännagivandet på Star Wars-webbplatsen, ”StarWars.com är glada att meddela att Clarke, känd för sin rörande skildring av Daenerys Targaryen i Game of Thrones, kommer att gå med i den kommande namnlösa Han Solo Star Wars-filmen. Clarkes roll kommer att runda ut en dynamisk karaktär av karaktärer som Han och Chewie kommer att möta på sina äventyr. ”

Filmen kommer också att se Alden Ehrenreich och Donald Glover som båda spelas som Han Solo respektive Lando Calrissian. Filmen kommer att släppas 2018 och regisseras av Phil Lord och Christopher Miller. Filmen är på ett sätt en prequel till Star Wars-filmerna och kommer att visa en ung Han Solo och de äventyr han var en del av innan han introducerades i Star Wars-berättelsen.

Det verkar också som om vi får en hel del Star Wars-filmer nyligen. Till exempel i slutet av detta år kan vi se fram emot Rogue One, och nästa år borde vi kunna förvänta oss Star Wars: Episode VIII, och 2018 Han Solo-filmen. Så vilken av de tre är du mest upphetsad för?

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Game Of Thrones, filmer och Star Wars.