Game Of Thrones Premiere See’s 4% Dip In Pornhub Traffic

HBO säger att det inte kommer att finnas några spel av troner

Game of ThronesHBO: s Game of Thrones är populärt och det råder ingen tvekan om det. Det är också möjligen en av de mest omtalade programmen på TV på senare tid, eller kanske någonsin (tills nästa stora sak kommer). Fläktar har kokat upp alla slags teorier om karaktärer, och låt oss inte glömma vilken typ av inverkan showen har haft på människor som namnger sina barn.

Med detta sagt verkar det som att Game of Thrones är så populärt och viktigt att det till och med har påverkat vanor hos vissa. Enligt PornHub har de släppt statistik som avslöjade att det under Game of Thrones-premiären förra veckan visade sig vara så populärt till den punkt där trafiken sjönk med så mycket som 4% under den tiden.

Nu kanske 4% inte verkar mycket för dig, men när du får den typ av trafik som PornHub gör, motsvarar 4% miljoner användare. Statistiken visade att trafiken började doppa ungefär en timme före premiären och gick bara tillbaka till genomsnittliga nivåer ungefär fyra timmar senare.

Statistiken avslöjade också att bildsökningar efter karaktärerna från showen också sköt svindlande 370% på själva premiärdagen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Game Of Thrones och Hbo.