Game Of Thrones Säsong 6 Final Nedladdad 1M gånger på 8 timmar

Fans ser vattenflaskan i Game Of Thrones-serien

Game of ThronesDet säger sig självt att HBO: s Game of Thrones är den mest piratkopierade TV-showen i historien. Med tanke på det utmärkta skrivandet, skådespelet och alla spännande plotvridningar och aldrig faller i samma trötta klichéer som vi har förväntat oss från TV-program är det lätt att se varför många fortsätter att stämma tillbaka vecka efter vecka.

Det är också därför det inte är en överraskning att lära sig att enligt TorrentFreak har de uppskattat att säsongsfinalen för säsong 6 laddades ner en hel miljon gånger från torrents under de första 8 timmarna. Vad som är mer förvånande är att medan 1 miljon är enorm, slog den inte exakt några rekord.

Faktum är att enligt TorrentFreak är dessa siffror i nivå med tidigare säsonger och kan till och med vara lägre än tidigare. TorrentFreak föreslår att detta är möjligt eftersom nyare lagliga alternativ sedan dess har lanserats, vilket ger tittarna ett lagligt sätt att titta på showen istället för att behöva ladda ner den olagligt.

En annan anledning kan vara att HBO har varit mer aktiv med att ta bort olagliga nedladdningar än tidigare, vilket gör det svårare för pirater att få tillgång till episoderna. Siffrorna har också visat att tittarna är mer kräsna i dessa dagar och har valt att ladda ner HD-versionen, jämfört med SD-versionerna som tidigare gynnades.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Game Of Thrones, Hbo, Legal and Piracy.