Game Of Thrones säsong 6-finalen går i 69 minuter

Fans ser vattenflaskan i Game Of Thrones-serien

Game of ThronesHar varje Game of Thrones-avsnitt i slutet lämnat dig vill ha mer? Har du alltid känt att den aktuella längden per avsnitt kanske är för kort för dig? Den goda nyheten är att om det är så som du alltid har känt kommer säsong 6-finalen förhoppningsvis att utöka ditt tittarnöje eftersom det förväntas gå i 69 minuter.

Detta är enligt Entertainment Weekly som rapporterar att HBO har bekräftat att finalen i säsong 6 är den längsta hittills för Game of Thrones. Egentligen har det varit rykten som gör sina rundor för att säga att säsong 6 kan innehålla några ganska köttiga avsnitt och vi antar att det är det. Showens showrunners har också retat att säsong 6 skulle ha showens största strid hittills, och förmodligen kan det vara det.

HBO har också bekräftat de två sista episoderna under säsongen, med den näst sista episoden som heter “The Battle of the Bastards”, som förmodligen skulle se uppgörelsen mellan Jon Snow och Ramsay Bolton. Säsongsfinalen heter “The Winds of Winter” som är en nick till titeln på nästa bok i serien av George RR Martin.

I alla fall har förhandsgranskningar av nästa veckas avsnitt lämnat många glada, så vi kan bara föreställa oss och hoppas att säsongsfinalen kommer att kunna öka insatserna ytterligare.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Game Of Thrones och Hbo.