Game Of Thrones säsong 7 har försenats

HBO säger att det inte kommer att finnas några spel av troner

Game of ThronesSom några av er kanske har hört har vi bara 13 avsnitt eller så kvar i TV-serien Game of Thrones. Efter det kommer föreställningen att avslutas officiellt, vilket vi antar kommer att vara lite skrattretande, men vem vill egentligen visa att det går ändå förbi dess livslängd, eller hur? Lyckligtvis för oss har den tiden förlängts.

Tyvärr betyder det inte att det kommer att finnas fler avsnitt, utan vår tid med serien har förlängts på grund av en fördröjning av säsong 7. Serien förväntades lanseras i april nästa år. Showens nya säsonger har vanligtvis lanserats i april men nästa år kommer att vara annorlunda på grund av väderförhållandena.

Tala under UFC Unfiltered podcast, showrunners David Benioff och Dan Weiss sa, ”Vi har inget flygdatum ännu, men i år kommer det troligen att vara lite senare. Vi börjar lite senare för att du vet, slutet på denna säsong, vintern är här, och det betyder att soligt väder inte tjänar våra syften längre, så vi pressade tillbaka allt ner för att få lite dyster, grått väder , även på de soligare platserna som vi skjuter. ”

Som vi sa antar vi att det är bra eftersom det betyder att showen kommer att hålla fast så länge, även om vi antar att det också betyder att tittarna får vänta lite längre på att se vad som händer under säsong 7.

Arkiverat i allmänhet ..