Game Of Thrones säsong 7 släpper försenat, avsnitt avskurna

HBO säger att det inte kommer att finnas några spel av troner

Game of Thrones
Under de senaste åren har vi vant oss vid att få den nya säsongen av Game of Thrones varje vår, men när showen närmar sig sin logiska slutsats och efter vinterns ankomst i riket har HBO beslutat att försena Game of Thrones-säsongen 7 släpp och har till och med minskat antalet avsnitt som kommer att vara under den här säsongen. Detta stämmer med spekulationer om att den sista säsongen faktiskt kommer att delas in i två säsonger som markerar slutet på denna episka serie.

HBO har beslutat att hoppa över showens traditionella vårdebut och släppa det första avsnittet av Game of Thrones säsong 7 sommaren 2017. Detta görs för att tillgodose inspelningsschemat.

Verkställande producenter David Benioff och DB Weiss tror att nu när vintern har kommit till Game of Thrones kommer berättelserna för nästa säsong att tjäna bättre genom att starta produktionen senare än vanligt, avslöjade HBO-programmeringspresident Casey Bloys.

De verkställande producenterna har tidigare bekräftat att skjutningen har försenats på grund av vädret. Vintern är här, så soligt väder passar inte längre, de måste starta produktionen senare än vanligt för att införliva säsongsbytet.

Vad detta tillkännagivande också avslöjar är att Game of Thrones sannolikt kommer att avslutas 2018, möjligen långt innan George RR Martin kan skriva slutet på A Song of Ice and Fire-serien som Game of Thrones bygger på.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning, Game Of Thrones och Hbo. Källa: medium