George RR Martin & Apple lanserar Interactive Game Of Thrones Book

George RR Martin & Apple lanserar Interactive Game Of Thrones Book

game-of-thrones-ibooksDet finns uppenbara och tydliga fördelar med e-böcker, till exempel att det är mer miljövänligt, det tar inte upp fysiskt utrymme och det kan också vara interaktivt. De goda nyheterna för fans av George RR Martins Game of Thrones-böcker är att författaren har meddelat att de tillsammans med Apple kommer att lansera en interaktiv version av A Game of Thrones-boken.

A Game of Thrones: Enhanced Edition lanserades på torsdagen och finns tillgängligt via iBooks som en firande av bokens 20-årsjubileum från dess första publicering. Enligt Martin, ”Vi går nu in i en ny period i publiceringshistoriken. Den digitala boken ger läsarna möjlighet att uppleva allt detta rika sekundära material som inte varit möjligt tidigare. ”

Han lägger till, ”Dessa förbättrade utgåvor, endast tillgängliga på iBooks, inkluderar sigiler och släktträd och ordlistor. Allt som förvirrar dig, allt du vill veta mer om, det är precis där till hands. Det är ett fantastiskt nästa steg i böckernas värld. ” Enhanced Edition-boken kommer också att innehålla ett utdrag från The Winds of Winter, Martins kommande bok i serien.

Enligt Martins utgivare HarperCollins var utdraget tillgängligt via hans webbplats men det kommer nu att vara exklusivt för Enhanced Editions. Den goda nyheten är att denna interaktiva boksträvan kommer att fortsätta och den andra boken, A Clash of Kings, förväntas lanseras den 27 oktober. Den tredje boken kommer att släppas den 15 december, och den fjärde och den femte boken kommer att släppas i februari respektive mars 2017.

Tyvärr för de som väntar på The Winds of Winter finns det fortfarande inget släppdatum än. En talesman för HarperCollins sa, “Ännu har inget slutförts beträffande publiceringen … men när boken är klar kommer den att meddelas via Georges webbplats.”

Sparad i Apple> Allmänt. Läs mer om e-böcker, Game Of Thrones och Ibooks.