George RR Martin har tillräckligt med material för ett spel av troner prequel

HBO säger att det inte kommer att finnas några spel av troner

Game of ThronesHBO: s Game of Thrones är utan tvekan en av TV-programmen i modern tid som har förändrat hur berättelser berättas på den lilla skärmen. Det förändrade också hur vi behandlade karaktärer, i den meningen att vi aldrig borde förvänta oss att någon karaktär skulle vara säker från döden, oavsett hur populär han / hon kan vara.

Nu finns det kanske två säsonger kvar i HBO-serien, vilket är en slags bummer för Game of Thrones-fans, men oroa dig inte eftersom seriens författare, George RR Martin, har gott om innehåll kvar. När han talade till Deadline backstage på Emmys, avslöjade Martin att han hade tusentals sidor till innehåll som kunde skapa en potentiell Game of Thrones-uppföljare.

“Jag har tusentals sidor med falsk historia över allt som ledde fram till” Game of Thrones “, så det finns mycket material där och jag skriver mer.” Han noterar dock att han fortfarande har andra projekt på gång, så förvänta dig inte det när som helst om det ens skulle hända alls. “För tillfället har vi fortfarande den här showen att avsluta och jag har fortfarande två böcker att avsluta så det är all spekulation.”

Det finns många historier som har lett till händelserna i Game of Thrones-serien som vi inte har tillräckligt med information om. Visst, bitar och bitar fylls i då och då, men en fullblåst prequel skulle vara ganska intressant, nej?

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Game Of Thrones.