‘Ghost in the Shell’ Movie Teaser Trailers Released

'Ghost in the Shell' Movie Teaser Trailers Released

Ända sedan det tillkännagavs att Ghost in the Shell skulle göras till en live-actionfilm, kan man säga att många var glada över nyheterna, även om det har funnits några som har ifrågasatt huruvida gjutningen av Scarlett Johansson som ledande kvinnlig karaktär var bara Hollywood vitkalkande filmroller igen.

Det är en debatt för en annan dag och för allt vi vet kan det till och med visa sig vara en fantastisk film. Med detta sagt, för de nyfikna på hur filmen ser ut, kommer du att vara glad att få veta att Paramount Pictures sedan dess har släppt fem teaserspår av den kommande filmen. Teasers varar inte så länge men det borde ge dig en inblick i vad du kan förvänta dig.

Hittills tror vi att filmen ser ganska bra ut. Det finns en viss dystopisk känsla om det som verkar vara i linje med originalmaterialet, men då är det bara 10 sekunders klipp så det är verkligen ganska svårt att mäta hela filmen. Själva flytten kommer att se en release komma 31 mars 2017, så vi har fortfarande lite väntan på att göra, men det betyder också att vi borde kunna förvänta oss en full trailer under de kommande veckorna / månaderna.

Under tiden, om du har ett par minuter kvar, kolla in teaserspåren i videorna ovan och nedan.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer.