Giphy låter vinanvändare överföra sitt innehåll till deras webbplats

Giphy låter vinanvändare överföra sitt innehåll till deras webbplats

giphy_vineTwitter har meddelat att de kommer att stänga av Vine. Den goda nyheten är dock att Vine-användare får tid att ladda ner och spara sitt uppladdade innehåll, även om det bara är för minnen. Men de goda nyheterna för Vine-användare är att om du fortfarande vill att ditt innehåll ska vara tillgängligt online, har Giphy svept in till undsättning.

Giphy kanske vet mer som ett förråd för GIF, men företaget har meddelat att Vine-innehåll som laddas upp kommer att laddas upp som videor, vilket innebär att ljud också kommer att finnas tillgängligt.

I ett meddelande publicerat av Giphy på Medium, “Om du har ett GIPHY-konto kommer du att kunna överföra alla vinrankor som du har skapat med det här nya verktyget vi just avslutat. För tillfället kommer de att delas på GIPHY som GIF, men vi har också videoklippen åt dig (ljud och allt) i källdata som vi behåller för varje Vine – to-GIF. ”

Företaget meddelade inte när exakt detta kommer att göras tillgängligt, men detta är något som Vine-användare kan se fram emot. Ett alternativ skulle vara att Vine-användare kunde spara sina filmer och ladda upp dem igen på YouTube, även om vi antar att en del av den “Vine” magin skulle gå förlorade, eller kanske Pornhub kommer att tjäna sitt ord och köpa plattformen från Twitter.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Giphy, Twitter och Vine.