Gmail för Android uppdaterat till version 2.3.5

Gmail Android

Gmail Android

Gmail-användare på Android kommer med glädje att veta att Google har släppt en ny version av appen. Uppdateringen ger Gmail på din Android-enhet upp till version 2.3.5 och har några nya funktioner för att förbättra din Gmail-upplevelse. En av de bästa nya funktionerna i 2.3.5 är möjligheten att välja etikettspecifika meddelanden.

Det betyder att du bara kan välja att bli varnad när du har nya e-postmeddelanden för dina valda etiketter. En extremt praktisk funktion när du är den typ av person som får massor av e-post hela tiden men bara vill bli varnad om de viktiga. Förutom att märka specifika aviseringar finns det också funktionen att bara synkronisera prioriterad e-post – som lämnar dina oviktiga meddelanden på Gmail-servern så att du kan kontrollera när du kommer hem och loggar in på din dator.

Det finns andra mindre förbättringar som “visa bilder” för avsändare och vanliga buggfixar. Du kan gå över till Android Market för att ta tag i den senaste versionen av Gmail för Android om din telefon inte har varnat dig om uppdateringen ännu. Tyvärr är den här nya versionen av Gmail känd för att orsaka kompatibilitetsproblem med appar från tredje part (dvs. olästa widgetar för mailräkning osv.), Så uppgradera på egen risk – eller vänta tills dina favoritappar uppgraderas först innan du får nya Gmail.

Filed in Cellphones> Web. Läs mer om Android, Apps, GMail, Google och Update.