Gmail-mobil uppdateras med en ansiktslyftning

Gmail-mobil uppdateras med en ansiktslyftning

Medan majoriteten av smartphones levereras med inbyggda e-postapplikationer som gör att vi kan kontrollera våra e-postmeddelanden från en mängd olika tjänster, t.ex. Gmail, Yahoo, Live!, Etc, finns det några användare där ute som föredrar att hålla saker enkelt och kontrollera allt från sin webbläsare. . Precis som Twitter nu har en HTML5-webbaserad app för sina sociala nätverkstjänster, ser det ut som att Gmail har bestämt sig för att hoppa ombord på vagnen också genom att införa en uppdaterad version av Gmail Mobile.

När vi surfar på webben på våra surfplattor eller smartphones och vi får ett e-postmeddelande är det sista vi vill göra att avbryta vår surfning genom att byta till vår e-postapp. Vanligtvis har vi inte mycket val på grund av att vissa e-posttjänster inte är optimerade för att visas på en smartphone eller surfplatta, men tack vare Gmail Mobils uppdatering bör användarna kunna få en appupplevelse från webbläsaren själv.

Gränssnittet ser mer ut som en app nu och har funktionen “pull down to refresh” som finns i många appar. Den har också skarpare ikoner och nya övergångar när du öppnar din e-post.

Uppdateringarna har faktiskt rullat ut ganska tyst under de senaste veckorna, men om du inte brukar kontrollera din e-post via din smarttelefons eller surfplattans webbläsare, kanske det är dags att ge det en snurr och låta oss veta vilket föredrar du!

Filed in Web. Läs mer om appar, e-post, GMail och Google.