Gmail-problem löst av Google

Gmail

Gmail

Enligt ett officiellt tillkännagivande från Google har problemet där ett antal Gmail-användare förlorat alla sina gamla e-postmeddelanden lösts. Händelsen, som rapporterades i måndags och påstods vara fixad några dagar senare, var inte helt fixad, med ett antal Gmail-användare fortfarande utan tillgång till sina gamla e-postmeddelanden. Men att döma av Googles senaste uttalande borde alla dessa problem vara borta, men om någon fortfarande har problem med Gmail, bör de kontakta Google. I alla fall borde hela denna snafu vara ett väckarklocka för användare som helt förlitar sig på molnbearbetning – offline-säkerhetskopior av din e-post kan vara i ordning nu. Här är vad Google sa:

Problemet med Google Mail bör lösas. Vi ber om ursäkt för besväret och tackar dig för ditt tålamod och fortsatta stöd. Var säker på att systemets tillförlitlighet är högsta prioritet hos Google, och vi gör kontinuerliga förbättringar för att förbättra våra system.

Gmail bör vara tillbaka till det normala för de allra flesta människor som berörs av detta problem. Kontakta oss på [email protected] om du fortfarande har problem. Tack igen för att du bär med oss.

Hur många av er påverkades av händelsen och har alla era meddelanden återställts?

Filed in Web. Läs mer om e-post, GMail, Google, problem och webb.