Google-assistenten har en ganska kul påskägg ‘Jag känner mig lycklig’

Google-assistenten har en ganska kul påskägg 'Jag känner mig lycklig'

Påskägg i programvara kan ibland vara roligt. Ta till exempel Google Assistant där tack vare folket på ArsTechnica de har snubblat över ett trivia-showliknande påskägg som användare kan spela och delta i med Google Assistant när du startar det och säger ”Jag känner mig lycklig”.

Som du kan se i videon ovan, säger att den specifika frasen kommer att starta ett trivia-möte komplett med rösthantering och till och med musik. Google Assistant i detta scenario låter särskilt livligt och medan robotaccenten förblir, kommer den över mer mänsklig, vilket vi bara kan föreställa oss är förmodligen tack vare Googles anställning av författare från Pixar och The Onion för att få saker att låta mer avslappnade.

Triviaspelshowen är ganska enkel eftersom Google Assistant kommer att ställa användaren en serie frågor som användarna måste ge svaret på. Det verkar till och med stödja flera spelare, så om du letar efter ett snabbt spel när du är på språng med vänner är detta ett sätt att gå åt det.

Tyvärr, som du kanske har hört, är Google Assistant för närvarande exklusiv för Pixel-telefoner för tillfället. Det finns sätt att aktivera Google Assistant på telefoner som inte är Pixel, men som vi sa är det inte officiellt så din upplevelse kan variera.

Sparad i Mobiltelefoner> Allmänt. Läs mer om Android, Google, Google Assistant och Google Pixel.