Google-assistenten på Allo kan nu förstå hindi

Google-assistenten på Allo kan nu förstå hindi

google-assistent-hindiMedan många företag ursprungligen kan ha fokuserat sina ansträngningar på utvecklade länder på grund av deras utgifter, har ökningen av Indien och Kina fått många företag att ändra sin strategi och fokusera på tillväxtmarknader. Till exempel introducerade SwiftKey en translitterationsfunktion för sina hindi- och Gurjarati-användare, och nu ser det ut som att Google gör detsamma.

Enligt användarrapporter verkar det som om Google Assistant nu kan förstå och ge tillbaka svar till användare på hindi. Det finns dock en fångst och det är att funktionen bara verkar fungera för Google Assistant i Allo-meddelandeprogrammet. Det betyder att om du försöker använda hindi under normala omständigheter med Google Assisant, fungerar det inte, åtminstone ännu inte.

Tidigare i år, när Allo först debuterade, lovade Google att de skulle ge stöd för hindi till meddelandeplattformen före årets slut, och det ser ut som med den här uppdateringen har de verkligen hållit sitt ord. Uppdateringen rullas ut i etapper under de närmaste dagarna eftersom vissa användare hävdar att de inte har fått den ännu.

Om du inte har fått eller märkt ändringarna, oroa dig inte eftersom det så småningom bör hitta vägen till dig.

Bildkredit – Android Central

Sparad i Mobiltelefoner> Allmänt. Läs mer om Allo, Apps, Google och Google Assistant.