Google Chrome 13 har omedelbara sidor

Google Chrome Instant Pages

Google Chrome Instant Pages

Google har precis släppt en ny stabil version av sin Chrome-webbläsare (hurra för uppdateringar) som ger den mycket intressanta tjänsten “Instant Pages” som gör att du surfar på internet ännu snabbare. Om du inte visste hur Instant Pages fungerar laddar den in den webbplats som den tror att du kommer att öppna när du gör en Google-sökning. i det här fallet är det vanligtvis det första resultatet av en sökning. Tänk på det som en påskyndad “Jag har tur” -knappen.

Instant Pages har varit en del av Chrome-betakanalen sedan juni, och det ser ut som att det är tillräckligt polerat för att göra det till den stabila versionen av Crhome. Andra förbättringar inkluderar en uppdaterad Omnibox som antas vara ”smartare” än tidigare, vilket gör det lättare att återvända till sidor du tidigare har besökt. Chrome 13 har över 5 200 versioner och över två dussin säkerhetsfelkorrigeringar, så även om du inte använder de nya funktionerna får du en säkrare webbupplevelse.

Gå över till Googles webbplats för att ladda ner den senaste versionen av Chrome eller om du redan har den, låt bara den automatiska uppdateringen köras eller leta efter uppdateringar manuellt (Anpassa> Om Google Chrome). Låt oss veta vad du tycker om Google Chrome 13 i kommentarerna nedan.

Filed in Web. Läs mer om webbläsare, Chrome, Google, Google Chrome och Update.