Google Chrome webbläsare för att få integritetsökning och mer

Så här gör du Google Chrome snabbt (igen)

Google Chrome-logotypGoogles Chrome-webbläsare kommer att få några nya förbättringar av sin renderingsmotor och säkerhet inom en snar framtid. Enligt utgivningsanmärkningarna för Google Chrome beta kommer webbläsaren nu att ha stöd för hårdvaruaccelererad 3D CSS, vilket kommer att öka webbläsarens prestanda när du surfar på webbplatser med 3D-effekter gjort med CSS.

Säker surfning har också förbättrats och skyddar nu användare från att ladda ner skadliga filer genom att använda snygga algoritmer för att kontrollera nedladdningar som det gör när de söker efter nätfiske och skadlig webbplats. Det bästa är att Google gör det utan att behöva veta vilka webbadresser du besöker eller de filer du laddar ner. Chrome låter dig också ta bort Flash Local Shared Objects (LSOs) från webbläsaren, vilket ökar din kontroll över din integritet online.

Chrome kommer också att ha förbättrat skärmläsarstöd, för personer som är blinda eller synskadade kommer att upptäcka att populära skärmläsare som JAWS, NVDA och VoiceOver nu fungerar bättre med Chrome.

Slutligen har plugin-programmet Google Gears tagits bort. Med HTML5 har Google Gears blivit överflödiga och därför inte längre behövs. Dessa uppdateringar är nu tillgängliga på Google Chrome beta-kanal, så de av er som är nyfikna eller intresserade av att testa de nya funktionerna kan ladda ner den nu. För de mindre otåliga kommer dessa funktioner så småningom att vara en del av nästa stabila version av Google Chrome.

Filed in Web. Läs mer om Beta, Chrome, Google, Update och webbläsare.