Google erbjuder 4 månaders testversion av Google Play Musik och YouTube Red

YouTube vill ha rätt att streama TV-program och filmer [Rumor]

youtube redOm du vill testa Google Play Musik innan du förbinder dig 10 dollar i månaden till tjänsten, erbjuder Google en gratis 30-dagars provperiod. Men om du är intresserad av en testperiod som är längre än 30 dagar kommer du att vara glad att få veta att Google nu erbjuder användare en 4-månaders gratis testperiod, inte bara för att spela musik utan också för YouTube Red.

Om den här affären låter bekant beror det på att tidigare i år för att fira den 4 juli meddelade Google en liknande affär, men som vi vanligtvis erbjuds försöket som en 30-dagars provperiod, så 4 månader är faktiskt ganska långa. Vi bör också påpeka att detta erbjudande endast är tillgängligt för nya prenumeranter, vilket innebär att om du har registrerat dig innan och avbeställt kommer du inte längre att vara berättigad.

Det här är faktiskt en ganska bra affär eftersom en prenumeration på YouTube Red också skulle ge dig tillbaka $ 10. Om du inte känner till är YouTube Red i princip en annonsfri version av YouTube. Tjänsten lanserades förra året och förutom annonsfria videor kommer det också att finnas videor som skapats av YouTubers som kommer att vara exklusiva för YouTube Red, så om du gillar exklusivt innehåll och fler original är YouTube Red platsen att vara.

Som med det tidigare erbjudandet är användarna mer än välkomna att säga upp sin prenumeration om de inte längre är intresserade av tjänsten, även om du vill göra det innan 4-månadersversionen avslutas, annars kan du förvänta dig att debiteras 10 USD för Play Musik och YouTube Red. Inget ord om när erbjudandet kommer att löpa ut, men vi antar att du förmodligen inte borde tappa.

Arkiverat i Ljud> Allmänt. Läs mer om Google och YouTube.