Google+ förbättrar inbjudningssystemet

Google+

Google+Google+ har inte varit ute på länge och det har redan rapporterats ha slagit 18 miljoner användare förra månaden, men många användare har fortfarande inte alla sina vänner på tjänsten än. En av nackdelarna med det nuvarande inbjudningssystemet är att användare behöver veta e-postadressen till de personer de bjuder in. Och eftersom vi inte har e-postadresserna till alla vi känner har detta blivit en mindre fråga. Det verkar som om tillräckligt många har klagat på det, och Google har lyssnat på dessa klagomål.

Företaget har just meddelat att det kommer att lansera en ny funktion under de närmaste dagarna för att underlätta inbjudningar. När den nya funktionen anländer måste alla användare göra för att bjuda in sina vänner till tjänsten, bara skapa en länk genom att klicka på knappen “bjuda in vänner” och sedan dela länken med alla sina vänner. Ett mycket enklare sätt att få alla in, tycker du inte?

Men eftersom Google+ fortfarande är i fälttestfasen kommer det att begränsa registreringar från länkarna till 150 per person – men det borde vara många vänner att lägga till i ditt nätverk. Håll ögonen öppna för inbjudningslänken de närmaste dagarna. Hur många av er är på Google+ och vad tycker ni om det hittills?

Filed in Web. Läs mer om Google och Google+.